Привітання з Днем Державного прапора та Днем міста-героя Харкова від директорки ліцею Дараган В.В.

Шановні працівники школи, батьки та любі учні! Вітаю вас з Днем Державного прапора України! 23 серпня – це і День нашого рідного міста-героя Харкова! Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди в місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків.

Ми, харків’яни, пам’ятаємо історію міста та шануємо кожного, хто віддав своє життя за наше славне місто! У цей день низько схиляємо голову перед світлою пам’яттю загиблих захисників усієї нашої країни і дякуємо кожному, хто наближає довгоочікувану Перемогу! Дякуємо всім людям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов багато випробувань, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад відданого служіння Батьківщині. Слова привітання адресуємо молодому поколінню, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Упевнені, що завдяки йому Харків і надалі буде активно розвиватися, зберігати мир та стабільність, примножувати славетні традиції.

Вітаючи вас зі святами, бажаю кожній родині щастя, здоров’я, благополуччя та міцності. Будьте такі ж незламні як наше місто! Нехай у кожній домівці панують мир та спокій, збуваються мрії!

Зі святами!

З повагою – директорка ліцею Вікторія Дараган

/Files/images/2022-2023/novini_z_230523/Фото прапор.png

/Files/images/2022-2023/novini_z_230523/Харків.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 32

Дата останньої зміни 28 Квітня 2024

Фотогалерея