Свято «Прощавай початкова школо!"

Яскравим і незабутнім стало свято «Прощавай, початкова школо!», що відбулося 22 травня у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 140. На свято, яке підготували учні зі своїми вчителями Картуковою Т.М., Асєєвою С.А. та педагогом-організатором Магановою Н.В. завітали: адміністрація школи, вчителі, батьки, бабусі, дідусі, учні школи.

Маленькі випускники розповідали вірші, у яких дякували своїм першим вчителям Картуковій Т.М., Асєєвій С.А., директору школи Токаренко Т.О, заступнику директора школи Велігорі В.В., вчителям, які протягом 4 років давали їм знання з різних предметів.

Виявляється, що до старшої школи йдуть не тільки розумні, виховані, але й дуже талановиті діти.

Після виступу адміністрація школи на чолі з директором Токаренко Т.О. урочисто привітали випускників та побажала їм успіхів у подальшому навчанні.

І хоч розставатись завжди сумно, та нічого не стоїть на місці: діти ростуть, вчителі виходять зустрічати нове покоління діток, щоб навчати їх і виховувати.

Отже, бажаємо нашим маленьким випускникам добре вчитися у старшій школі та не забувати своїх перших вчителів, які віддавали кожному з них частинку себе.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея