Повернутися до звичайного режиму

Затверджено графік проведення ЗНО 2019 року

Міністерством освіти затверджений календарний план проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, яким визначені дати проведення тестування основної сесії ЗНО в 2019 році.

Згідно з документом, основна сесія тестування розпочнеться 21 травня тестуванням з математики.

Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з англійської мови - 28 травня.

Зовнішнє оцінювання з фізики буде проведено 30 травня, з історії України - 4 червня, з біології - 6 червня, а з географії - 11 червня.

Завершиться основна сесія ЗНО проведенням тестування з хімії, що відбудеться 13 червня.

Результати учасників тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів будуть опубліковані не пізніше 25 червня.

Як відомо, реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які проходитимуть тестування в 2019 році,розпочнеться 5 лютого.

Кожен зареєстрований учасник зовнішнього оцінювання отримає право скласти тести не більш як із чотирьох зазначених навчальних предметів.

Майбутні учасники зовнішнього оцінювання, які готуються до складання тестів в 2019 році, мають можливість скористатись безкоштовним сервісом ЗНО онлайн, розробленим Освіта.ua.

На платформі розміщені всі варіанти тестових завдань, що були запропоновані учасникам ЗНО під час основних та додаткових сесій 2009-2018 років, усі пробні тести, а також коментарі провідних фахівців до правильних відповідей на завдання тестів.

Використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з кожного навчального предмета, ознайомитись із формами завдань та коментарями до правильних відповідей до кожного завдання тесту.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Фотогалерея