Cемінар школи молодих вчителів (1-й рік роботи)

13 лютого 2018 року на базі ЗЗСО №140 відбувся семінар школи молодих вчителів (1-й рік роботи) закладів загальної середньої освіти Московського району міста Харкова за темою «Психолого – педагогічні умови професійної взаємодії в педагогічному спілкуванні».

На семінарі школи молодих вчителів булі розглянуті психолого – педагогічні особливості професійної взаємодії педагогів. Практичний психолог Сушко В.В. ознайомила учасників семінару з причинами виникнення бар’єрів при спілкуванні педагогічних працівників з батьками. Молоді вчителі були залучені до психолого – педагогічного практикума під час якого були активізовані знання та досвід учасників семінару щодо взаємодії з певними категоріями школярів. Також за допомогою практичних вправ відпрацьовувалися вміння та навички педпрацівників необхідні для ефективної взаємодії під час освітнього процесу.

Найяскравішим моментом став перегляд та обговорення кіножурналу «Ералаш» «Базикін сказал «Мяу» щодо визначення ефективної взаємодії у нестандартних ситуаціях.

Таким чином, семінар сприяв підвищенню професійного рівня молодих вчителів щодо пошуку шляхів модернізації освітнього процесу за рахунок впровадження дієвих методик і технологій спілкування як умови підвищення якості освіти.


Кiлькiсть переглядiв: 92

Дата останньої зміни 13 Квітня 2024

Фотогалерея